Lease nu de Segway E110S

Home » Segway eScooters » Lease nu de Segway E110S

De nieuwe Segway E110S lease je bij Yourlease

v.a. 109,- all-in | 36 maanden | 5.000 km | direct leverbaar

Specificaties van de E110S

Actieradius tot 75 km
Airlock systeem
Stijlvolle matte afwerking
Uitneembare accu
Schokabsorptie systemen voor en achter
Veilige remomgeving door EBS

Private lease nu de nieuwe Segway E110S voor 109,- all-in per maand!

De Segway E110S private lease je voordelig bij Yourlease! Verlaat de showroom op deze nieuwe eScooter voor maar 109,- all-in per maand. Je hebt dan een vaste looptijd van 36 maanden met 5.000 km per jaar. 

Wij zijn gestopt met het inzetten van e-scooters in de private lease. De scooters die wij nog op voorraad hebben worden verkocht met een extra scherp tarief. Bekijk hier de voorraadscooter deals. 

Tijd om elektrisch te gaan!

Vind jij het ook belangrijk om milieubewust de weg op te gaan? De Segway E110SE is dan geschikt voor jou! De eerste eScooter van Segway is een lust voor het oog en rijdt soepel. Je laadt de scooter/accu makkelijk op via het stopcontact. Ben jij er klaar voor om elektrisch te gaan?

De nieuwste technologieën

De eScooter beschikt over de meest futuristische technologieën, zoals bijvoorbeeld een antidiefstalsysteem. Bij verdachte bewegingen krijg je een melding op je telefoon én je kunt altijd de GPS-locatie van jouw scooter traceren. Het AirLock-systeem zorgt ervoor dat je jouw eScooter aan – en uitzet zonder sleutel. Het intelligente dashboard laat in één oogopslag alles zien: batterijniveau, snelheid en bluetooth-connectiviteit. Bovendien heeft de Segway E110SE een actieradius van 75 km, zodat je ongestoord door kunt rijden.

Ontwerp zonder titel 9

Welke kleur neem jij?

Deze eScooter is beschikbaar in 5 kleuren: Arctic White (glans), Phantom Black (glans), Steel Grey (glans), Stone Grey (mat) en Intense Red (glans). Liever een matzwarte kleur? Dan is de Segway E110SE Launch Edition iets voor jou!