Lease nu de Segway E125S

Home » Segway eScooters » Lease nu de Segway E125S

De nieuwe Segway E125S lease je bij Yourlease

v.a. 149,- all-in | 36 maanden | 5.000 km | direct leverbaar

Specificaties van de Segway E125S

Actieradius tot 140 km!
Airlock systeem
Slimme functies in de app
Twee uitneembare accu’s
Antiblokkeersysteem (ABS)
Sensordetectie

Private lease nu de nieuwe Segway E125S voor 149,- all-in per maand!

De Segway E110S private lease je voordelig bij Yourlease! Verlaat de showroom op deze nieuwe eScooter voor maar 149,- all-in per maand. Je hebt dan een vaste looptijd van 36 maanden met 5.000 km per jaar. 

Wij zijn gestopt met het inzetten van e-scooters in de private lease. De scooters die wij nog op voorraad hebben worden verkocht met een extra scherp tarief. Bekijk hier de voorraadscooter deals.

Tijd om elektrisch te gaan!

Tegenwoordig is het belangrijk om milieubewust de weg op te gaan. De Segway E125S is hiervoor perfect geschikt! De eerste eScooter van Segway is prachtig en rijdt soepel. Je laadt de scooter/accu gemakkelijk op via het stopcontact. Ben jij er klaar voor om elektrisch te gaan?

Futuristische technologieën

Deze eScooter beschikt over de meest futuristische technologieën, zoals bijvoorbeeld een antidiefstalsysteem. Bij verdachte bewegingen krijg je een melding op je telefoon én je kunt altijd de GPS-locatie van jouw scooter traceren. Het AirLock-systeem zorgt ervoor dat je jouw eScooter aan – en uitzet zonder sleutel. Het intelligente dashboard laat in één oogopslag alles zien: batterijniveau, snelheid en bluetooth-connectiviteit.

Ongekende actieradius

In de Segway E125S zitten twee uitneembare accu’s. Deze kun je makkelijk opladen via het stopcontact en hierdoor is het rijden van de scooter erg goedkoop. De actieradius is daarmee ongekend hoog, namelijk 140km!

Segway display

Welke kleur neem jij?

Deze eScooter is verkrijgbaar in 4 glanzende kleuren: Atlantic Blue, Ruby Red, Arctic White en Phantom Black. Liever een matzwarte kleur? Dan is de Segway E110SE Launch Edition iets voor jou!