Private lease de elektrische auto van dit moment

Stap nu in de revolutionaire DS 3 Crossback E-Tense Performance Line, dé elektrische auto van dit moment! Bij Yourlease bieden we deze prachtige auto aan voor slechts € 493,- per maand in een contract van 48 maanden, of zelfs maar € 347,- per maand als je de overheidssubsidie meerekent en met Yourlease stickers gaat rijden. En als je op zoek bent naar maximale flexibiliteit, dan kun je ook kiezen voor ons abonnement, waarbij je al vanaf € 481,- per maand kunt rijden met een minimale looptijd van slechts 3 maanden.

 

Actieradius tot wel 402 km!

Bij Yourlease hebben we een uitgebreid aanbod van elektrische voertuigen, waaronder de DS 3 Crossback E-Tense Performance Line. Wat deze specifieke variant zo bijzonder maakt, is de luxe en moderen uitstraling van binnen en buiten in combinatie met verrassende prestaties. Deze auto bieden wij niet alleen aan met de standaardaccu van 50 kWh, maar ook met een nog krachtigere accu van 54 kWh! Dit betekent dat je kunt kiezen voor een accu die nog meer vermogen en een grotere actieradius biedt.

Met onze aantrekkelijke leaseopties kun je de DS 3 Crossback E-Tense Performance Line al rijden voor een maandelijkse prijs van slechts € 493,- in een contract van 48 maanden. Kies jij ervoor om met stickers te rijden en dus elektrisch rijden te stimuleren? Dan krijg je maar liefst € 105,- korting op je maandtarief! Jouw leasebedrag wordt daarmee € 388,- én je hebt de optie om jouw contract na 12 maanden opzegbaar te maken. Maar dat is nog niet alles! Als je de overheidssubsidie meerekent, wordt de maandelijkse prijs zelfs nog verder verlaagd naar € 347,- all-in per maand. Zo kun je op een voordelige manier genieten van de voordelen van elektrisch rijden.

Met een accu van 54 kWh en daarmee een indrukwekkende actieradius van maar liefst 410 kilometer, ben je verzekerd van een comfortabele en duurzame rit. Of je nu lange afstanden wilt afleggen of dagelijks naar je werk rijdt, de DS 3 Crossback E-Tense Performance Line geeft je de vrijheid om zorgeloos te rijden in iedere situatie. Naast de prestaties en efficiëntie biedt deze auto ook een uniek design en innovatieve technologieën die zorgen voor een onvergetelijke rijervaring. Het opvallende uiterlijk van de DS 3 Crossback E-Tense Performance Line trekt zeker de aandacht, terwijl het interieur comfort en luxe combineert met geavanceerde functies en connectiviteitsopties.

 

Na 3 maanden vrij opzegbaar auto abonnement

Bij Yourlease begrijpen we dat maximale flexibiliteit belangrijk kan zijn bij het kiezen van een auto. Daarom bieden we niet alleen traditionele leasecontracten aan, maar ook een aantrekkelijk auto-abonnement. Met ons auto-abonnement kun je al vanaf € 481,- per maand genieten van de DS 3 Crossback E-Tense Performance Line, en dit alles met een minimale looptijd van slechts 3 maanden.

Het auto-abonnement is speciaal ontworpen om aan te sluiten bij jouw veranderende behoeften. Na de eerste 3 maanden is het abonnement namelijk maandelijks opzegbaar. Dit betekent dat je altijd de vrijheid hebt om te switchen naar een andere auto of je abonnement te beëindigen als jouw situatie verandert. Zo blijf je flexibel en hoef je je geen zorgen te maken over langdurige contracten. Of je nu een zakelijke professional bent die regelmatig van auto wil wisselen, een avontuurlijke geest die graag verschillende modellen wil uitproberen, of simpelweg iemand die flexibiliteit en gemak waardeert, ons auto-abonnement biedt de ideale oplossing.

Met de DS 3 Crossback E-Tense Performance Line geniet je niet alleen van de voordelen van elektrisch rijden, maar ook van het comfort, de prestaties en het stijlvolle design van deze specifieke variant. De krachtige accu van 54 kWh en de indrukwekkende actieradius van 410 kilometer zorgen ervoor dat je zonder zorgen kunt rijden, waar je bestemming ook is. Naast dit alles kan je ook bij het auto abonnement subsidie aanvragen. Dat betekent nog € 41,66 extra korting op je maandbedrag.

 

Of je nu kiest voor ons traditionele leasecontract of ons flexibele auto-abonnement, bij Yourlease bieden we je de mogelijkheid om op een voordelige manier te genieten van de DS 3 Crossback E-Tense Performance Line. Stap in en ervaar zelf het plezier en de vrijheid van elektrisch rijden met onze uitgebreide opties.