Yourlease zoekt Promorijders!

Wil jij bijdragen aan een duurzamere toekomst door samen met ons elektrisch rijden te stimuleren? Ga promorijden, ontvang een hoge korting en profiteer van nog meer flexibiliteit.  Bovendien krijg jij ook nog eens   € 41,66 subsidiekorting op jouw maandtarief! In dit artikel ontdek je hoe je kunt profiteren van deze geweldige aanbieding en waarom elektrisch rijden de toekomst is.

 

Yourlease en elektrisch rijden

Yourlease is toonaangevend als het gaat om elektrisch rijden. Zo is ruim 20% van ons aanbod elektrisch, rijdt het personeel in elektrische auto’s en hebben wij een eigen snellaadstation ontwikkeld in Soest, waar iedereen kan snelladen tegen de laagste tarieven van Nederland! We zien de voordelen van elektrisch rijden voor het groene aspect, maar ook voor de rijder zelf. Daarom willen we iedereen hiervan laten profiteren. Door mensen te laten rijden in een promotie-auto willen we hen de voordelen van elektrisch rijden laten ervaren zonder dat ze zich meteen langdurig hoeven te verbinden. Zo lease je bijvoorbeeld de luxe DS 3 Crossback E-Tense al vanaf 12 maanden en met een korting van maar liefst € 55,- per maand!

 

Subsidiekorting op jouw maandtarief

Naast deze aantrekkelijke kortingen en voorwaarden biedt elektrisch leasen nog een extra voordeel: je krijgt namelijk een subsidiekorting van € 41,66 op jouw maandtarief. Hierdoor worden je maandelijkse kosten nog lager. Met deze subsidie wordt elektrisch rijden nog aantrekkelijker en betaalbaarder voor iedereen die geïnteresseerd is in een milieuvriendelijke en kostenefficiënte manier van autorijden.

 

Voordelig laden bij het snellaadstation Soest

Als promorijder van Yourlease ontvang je een laadpas waarmee je tegen lage tarieven kunt laden bij het enige snellaadstation in Soest. Dit biedt je gemak en kostenbesparingen bij het opladen van je elektrische auto, als je tenminste in Soest of omgeving woont. Deze laadpas is overigens ook te gebruiken bij de meeste openbare laadpalen door heel Nederland. De laadkosten zijn voor eigen rekening, maar dit is ook het enige waar je rekening mee hoeft te houden. Met private lease bij Yourlease wordt je op alle overige punten namelijk volledig ontzorgd.

 

Top 5 elektrische auto’s

  1. DS 3 Crossback E-Tense
  2. Citroën ë-C4
  3. Opel Mokka-e
  4. Seat Mii Electric
  5. Opel Corsa-e