Private lease vergelijker

Jij hebt besloten dat je een (nieuwe) leaseauto gaat rijden, maar je bent je nog aan het oriënteren. Dan is het altijd fijn om de leasedeals van verschillende aanbieders makkelijk met elkaar te kunnen vergelijken. Gelukkig bestaan er daarom een aantal leasevergelijk-websites. Wil jij de auto die jij op het oog hebt vergelijken met andere auto’s en/of aanbieders? Lees dan snel verder. 

 

Welke auto bij welke lease aanbieder?
Omdat wij als geen ander weten hoe fijn het is om duidelijkheid te hebben, willen wij ook onze (potentiële) klanten helpen met hun keuze. We proberen zo transparant mogelijk te zijn en dit doen we onder andere door onze leasedeals te laten zien bij verschillende private lease vergelijkers. Zo kun jij die ene Yourlease auto gemakkelijk vergelijken met een concurrerend model of juist hetzelfde model, maar bij een andere aanbieder. Ook kun je makkelijk zien wat de contractvoorwaarden per leasemaatschappij zijn en wat er bij de leaseprijs zit inbegrepen en wat niet. Waarom nog moeilijk doen, tuurlijk ga jij leaseauto’s vergelijken. Het gaat jouw keuze een stuk makkelijker maken met zowel de auto die je kiest als het leasebedrijf waarbij je jouw leasecontract ga afsluiten.

 

Waar moet je op letten bij het kiezen van een leaseauto?
Maar waar ga je nou op letten bij de keuze voor een leaseauto? Een private lease contract kan heel snel geregeld zijn, maar weet je ook zeker dat dit onder de voorwaarden is die jij zou willen? Hieronder een aantal dingen die handig kunnen zijn bij het uitzoeken van jouw leaseauto:

  • Hoe flexibel kan ik deze auto leasen?
  • Hoeveel eigen risico heb ik bij deze aanbieder?
  • Zit pechhulp bij de leaseprijs inbegrepen?
  • Welke aanbieder is het goedkoopste in zijn leasetarieven?
  • Heeft deze auto de opties die ik verlang bij mijn leaseauto?
  • Kan ik mijn huidige auto bij deze partij inruilen?
  • Kan ik (wanneer ik dat wil) een vrijblijvende proefrit maken met de auto?
  • Worden mijn opgebouwde schadevrije jaren meegenomen in het leasetarief?
  • Kan ik eventueel schadevrije jaren opbouwen tijdens het leasen?
  • Kan ik mijn kilometerbundel tussentijds aanpassen?

Wat is de top 3 aan private lease vergelijkers?
Hieronder een aantal vergelijkers waar wij bij aangesloten zitten met onze leasedeals. Neem gerust een kijkje om dingen tegen elkaar af te wegen. Let op, kijk bij het vergelijken van dezelfde auto bij verschillende aanbieders ook erg goed naar de uitvoering van de auto. Misschien is die iets goedkopere auto wel mooier qua kleur, maar heeft hij bijvoorbeeld geen airco of geen Apple Carplay. Goed lezen is dus de key. Hieronder onze top 3 leasevergelijkers.

 

1. Autonomer.nl
Scherm­afbeelding 2023 02 27 om 15.41.42

 

2. Leasevergelijker.nl
Scherm­afbeelding 2023 02 27 om 15.40.52

 

3. Privatelease-wijzer.nl
Scherm­afbeelding 2023 04 07 om 10.27.02