Top 5 (goedkoopste) elektrische auto’s

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. Helaas staat elektrisch rijden vaak nog bekend als een dure aangelegenheid, maar dat hoeft helemaal niet! Met deze top 5 (goedkoopste) elektrische auto’s weet jij hoe je elektrisch kunt gaan rijden zonder veel geld kwijt te zijn. 

 

5. Skoda Citigo

We beginnen deze lijst van (goedkoopste) elektrische auto’s met de Skoda Citigo. Deze a-segment auto heeft genoeg ruimte voor inzittenden en bagage. De Skoda Citigo rijdt stil en zonder emissie met een actieradius van 260km. Een verdiende vijfde plek dus! De Skoda Citigo is aan te schaffen voor een nieuwprijs vanaf 22.000 euro. De Skoda Citigo is al te leasen voor een prijs van 199 euro.

Skoda Citigo: Top 5 (goedkoopste) elektrische auto's

4. Seat Mii Electric

Elektrisch rijden is voor iedereen toegankelijk met de Seat Mii Electric. Met deze auto kun je met jouw smartphone gemakkelijk de radio en navigatie bedienen. Daarnaast kun je handsfree bellen en makkelijk de laadstatus van jouw auto zien. Met een actieradius van 260km staat deze Seat Mii electric op een vierde plek. De Seat Mii Electric is verkrijgbaar voor een nieuwprijs vanaf 22.000 euro. De Seat Mii Electric valt te leasen voor een prijs van 350 euro!

Seat Mii Electric Top 5 (goedkoopste) elektrische auto's

3. Peugeot E-208 Active

Wanneer je een auto met grote actieradius zoekt, raden wij de Peugeot E-208 Active aan. Met een 340 km actieradius, automatische airco, cruise control en stoelverwarming verdient deze auto een derde plek! Bovendien is deze elektrische auto perfect geschikt voor mensen die van een sportief uiterlijk houden. De Peugeot e-208 heeft een nieuwprijs vanaf 28.000 euro en is te leasen vanaf 299 euro per maand.

Peugeot e 208

2. Fiat 500E

In deze top 5 staat op de tweede plaats de Fiat 500E! Het iconische design van deze auto is al jaren zichtbaar op de weg. Met Apple Carplay, een draadloos smartphone oplaadpunt en parkeersensor voldoet deze auto aan alle verwachtingen. De Fiat 500E heeft een actieradius van circa 180 kilometer. Je kunt de Fiat GoE app downloaden in de play – of appstore om te zien hoe jij het zuinigst kunt rijden. De Fiat 500E valt nieuw aan te schaffen voor een prijs van 23.000 euro. Je kunt er ook voor kiezen om deze auto te leasen voor maar 299 euro per maand.

Fiat 500e

1. Opel Corsa-e

Op de eerste plaats staat de Opel Corsa-e!  Deze auto combineert sportiviteit met elektrisch rijden, maar nog steeds in een compact formaat. De auto is van alle gemakken voorzien, zoals cruise control, een parkeersensor en rijstrooksensor. De Opel Corsa-e kan in 30 minuten voor 80% opgeladen worden bij een snel laadstation. Met een gemiddelde actieradius van maar liefst 330km is dat zeer indrukwekkend! Deze auto heeft een nieuwprijs vanaf 27.000 euro en kan geleaset worden voor 299 euro per maand.

opel corsa e

Dit was de top 5 (goedkoopste) elektrische auto’s van dit moment! Wist je trouwens dat je bij het leasen of kopen van een elektrische auto gebruik kunt maken van de SEPP? Dit is een subsidieregeling waarmee jij geld terug kunt krijgen van de overheid. Bekijk gerust ons elektrische aanbod aan auto’s. Niet overtuigd om elektrisch te gaan rijden? Klik dan hier om ons reguliere aanbod te bekijken.