Het beste vervoersmiddel voor een KDV of BSO!

Bij Yourlease kunnen we ons voorstellen dat je zoekt naar alternatieven voor de Stint. Veilig en verantwoord (kinder)vervoer is zeer belangrijk. Ben jij op zoek naar een veilig en comfortabel vervoersmiddel voor een kinder- of buitenschoolse opvang? Lees dan snel verder wat het beste vervoersmiddel is voor een KDV of een BSO!

In plaats van een BSO-bus of Stint kun je ook kiezen voor de veilige Peugeot e-Expert! De Peugeot e-Expert bevat 9 zitplaatsen en ook de bestuurder zit droog. Doordat de expert elektrisch rijdt is deze zeer milieuvriendelijk. In de zomer én winter is de temperatuur aangenaam in de Peugeot E-expert. De personenbus is in 30 minuten voor 80% opgeladen. Met een laadpaal voor de BSO kom je dus nooit met een lege accu te staan. Bovendien heeft deze expert een gemiddelde actieradius van maar liefst 230km. Een ideaal vervoersmiddel voor de BSO of kinderopvang dus!

Heeft een medewerker van jouw BSO geen rijbewijs of is een busje niks voor jouw bedrijf? Een volkomen veilige en wettelijk goedgekeurde vervanging voor de Stint is de Van Raam GoCab fietstaxi! Met deze elektrische bakfiets vervoer je maximaal 8 kinderen tussen de 4 en 8 jaar. Een helm is niet verplicht. De GoCab heeft een ruime instap, een zeer korte draaicirkel, hydraulische remmen en een extra mechanische parkeerrem. Uniek aan deze fietstaxi is dat hij ook achteruit kan rijden, extra handig en veilig!

Er zijn dus genoeg alternatieven voor de Stint! Je kunt nu de Peugeot E-expert leasen voor maar 499,- per maand. Eventueel kunnen we jouw BSO of kinderopvang logo op de bus plaatsen. Met een Try Out GoCab abonnement kun je 6 maanden de GoCab fietstaxi uitproberen voor 239,- per maand. Niet tevreden? Dan kun je hem weer inleveren. Heb je interesse in andere vervoersmiddelen van Yourlease? Klik dan hier.