Top 5 zakelijke leaseauto’s

Eerder schreven we al over de top 5 kleine leaseauto’s en top 5 (goedkoopste) elektrische auto’s. Het zakelijk leasen van (elektrische) auto’s wordt steeds populairder. Onder andere door de fiscale voordelen is een zakelijke leaseauto een mooie optie. Bovendien hoef je niet in een keer een grote som geld te investeren om een nieuwe auto te rijden. Maar wat is eigenlijk de top 5 zakelijke leaseauto’s?

 

5. Ford Mustang Mach-E

Een elektrische Mustang en dan ook nog eens een SUV! De Ford Mustang Mach-E kreeg veel kritiek toen hij uitkwam. Desondanks werd deze spraakmakende auto binnen no time razend populair in Nederland. Met een actieradius van 305 kilometer staat hij op een verdiende vijfde plaats.

Ford Mustang Mach e: Top 5 zakelijke leaseauto’s

4. Volkswagen Golf

Op de vierde plaats in deze top 5 zakelijke leaseauto’s staat de Volkswagen Golf. Met zijn  zuinige motor, innovaties op het gebied van comfort en een multifunctioneel touchscreen kan deze auto niet uit dit lijstje blijven. Interesse? Deze auto kun je leasen bij Yourlease vanaf 399 euro per maand!

VW Golf: nummer 4 top 5 zakelijke leaseauto's

3. Hyundai Kona Electric

De derde plaats gaat naar de Hyundai Kona Electric. De nieuwste uitgave uit 2020 maakt gebruik van de meest sterke accu die er is en kan in 3 fasen laden. Volledig opgeladen heeft de Kona een actieradius van 484km! Genoeg dus om van Utrecht naar Parijs te rijden. Met een snellader is de auto in 54 minuten 100% opgeladen. Deze auto kun je leasen vanaf 449 euro per maand!

Kona electric

2. Tesla Model 3

We gaan verder met de Tesla Model 3! Met een ongekende actieradius en een prachtig gestroomlijnd design kan deze elektrische auto niet uit dit lijstje blijven. Wil jij 530km rijden zonder tussendoor op te laden? Dan is deze auto perfect geschikt voor jou. Deze auto kun je leasen vanaf 549 euro per maand.

Tesla model 3

1. Volkswagen Polo

Op de eerste plaats staat de Volkswagen Polo! Niet voor niets is de Volkswagen Polo zo ontzettend populair als (zakelijke) leaseauto: hij is sportief, toch compact en niet te prijzig. Deze auto kun je al leasen vanaf 269 euro per maand. Ben jij niet overtuigd van deze nummer 1? Klik dan hier om ons volledige aanbod van zakelijke leaseauto’s te bekijken!

VW Polo

Dit was de top 5 zakelijke leaseauto’s! We kunnen concluderen dat er genoeg zakelijke auto’s zijn om te leasen. We hopen dat er voor jou een mooie auto zit tussen ons zakelijke aanbod. Is het voor jou niet mogelijk om zakelijk te leasen? Dan kun je altijd nog private leasen.